GRATIS PROEFLES

Plan hier je gratis proefles!

Wij halen je thuis op
en zetten je thuis af

Eerlijk advies voor
juiste opleiding

Bij voortzetting rijlessen
géén inschrijfkosten

De proefles

We spreken een datum en tijd af dat onze instructeur voor je deur staat en je begint de proefles van 1 uur. Tijdens deze les ben je uiteraard scherp op verkeersborden, spiegels- en over je schouders kijken voordat je een bocht neemt, je medeweggebruikers en dat je niet te hard rijdt op de weg. Zo kan de instructeur precies zien hoeveel gevoel je hebt voor het autorijden, zodat we een passend maatadvies kunnen geven.

Advies

Na de proefles rijd je naar huis en zal de instructeur je een eerlijk advies geven over het mogelijk nodige aantal lessen of een eventueel pakket. Dit advies is gebaseerd op je praktische rijvaardigheid tijdens de proefles en weet je gelijk welke kosten je kunt verwachten en ook wanneer je examen kunt gaan doen.

Heb je al eerder rijles gehad? Dan gaan we gewoon verder waar je gebleven was.

Slagingspercentage

Wij willen al onze leerlingen natuurlijk in één keer te laten slagen, maar om allerlei redenen kunnen dingen soms net iets anders lopen dan gepland. Daarom krijg je van ons  korting op je lessen die je nodig hebt voor je herexamen, mocht je net jouw dag niet hebben.

Gelukkig met ons hoge slagingspercentage, examineren de meeste gewoon in één keer.

Nergens aan vast

Onze proefles kan een eerste stap zijn naar het behalen van je rijbewijs. Als je besluit niet verder te gaan met de rijopleiding bij onze rijschool? Dan vragen we je eenmalig € 40.

Besluit je na de proefles wel verder te gaan met de opleiding bij onze rijschool? Dan is je de proefles helemaal gratis!

Plan hier je gratis proefles
Open chat
Heb je een vraag?
Powered by